Συνολικές προβολές σελίδας

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2012

Εσωτερικές αλλαγές στο blog μας..( αξίζει να το διαβάσετε)

Μετά από ένα μήνα σχεδόν λειτουργίας του μπλοκ μας και παρακολουθώντας τι εξελίξεις αποφασίσαμε να μεταβούμε σε κάποιες εσωτερικές αλλαγές. Αρχικά καταργούμε την ΥΠΗΡΕΣΙΑ, δεν θα υπάρχει υπηρεσία, όλες μας οι προβλέψεις θα είναι δωρεάν και ΜΟΝΟ ίσως ήταν λάθος εξαρχής που δημιουργήσαμε την υπηρεσία, ΔΕΝ είμαστε ΓΚΟΥΡΟΥ και θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω αυτό ότι μέσα από αυτό το πλόγκ σας περνάμε απλά την ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ μας άποψη για τους αγώνες. 
Δεν χρειάζεται να δίνετε χρήματα για να σας δίνουμε αγώνες, και σε μία δύσκολη εποχή όπως η σημερινή που βιώνουμε όλοι..
Μία ακόμα ''εσωτερική'' αλλαγή είναι η μπάνκα των tipster, ο κάθε tipster είχε την δική του μπάνκα, πλέον θα υπάρχει μία μπάνκα απο κοινού και από τους δύο tipster.
Και συνεχίζω...αυτό το πλόγκ είναι καθαρά ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ, εμείς απλά σας δίνουμε κάποιες προβλέψεις με βάση κάποια στατιστικά, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΕΥΘΥΝΗ ΑΝ ΧΑΣΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ, το στοίχημα είναι στοίχημα και όσοι ξέρουν καλά τον χώρο του στοιχήματος ξέρουν καλά πόσα λεφτά χάνονται στις λεπτομέρειες...
Και θα κλείσω λέγοντας πως σκοπός αυτού του πλόγκ δεν είναι να βγάλουμε χρήματα απο την υπηρεσία , απλά περνάμε τις προσωπικές μας απόψεις σωστές οι λανθασμένες γι΄ αυτό άλλωστε έχει δημιουργηθεί και το λεγόμενο chat, στο κάτω κάτω κανείς δεν είναι τέλειος...
Θα ήθελα να μου πείτε στο chat αν συμφωνείτε με όσα είπα και ανέφερα, ευχαρίστησή μας είναι να ακούσουμε και την δική σας άποψη..

Με εκτίμηση η ομάδα του blog μας...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου